Testogen Review – The Best Testosteron Booster Du kan kjøpe

Home » Review » Testogen » Testogen Review – The Best Testosteron Booster Du kan kjøpe

Last Updated on

Hva er Testogen og hva hevder å gjøre?

TestoGen gjennomgang: Ikke en magisk pille, men det er overraskende effektiv

Testogen er en naturlig testosteron booster , produsert av Wolfson Berg Limited , det samme selskapet bak den bestselgende vekttap supplement – PhenQ . Dette selskapet er til stede i denne sektor for ca tre tiår , produksjon et bredt spekter av vekttap og sport ernæring kosttilskudd.

I produkt offisielle siden den Testogen hevdes som en “Testosterone Triple Action Booster” , tusing karakterisering “triple” for tilstedeværelsen av 3 hovedingredienser : – D-asparaginsyre, Tribulus-Terrestris og Bukkehornkløver. Produsenten hevder at disse ingrediensene kan bidra til: –

 • simulere libido
 • redusere fett
 • Bedre humør og motivasjon
 • Øke muskelvekst
 • Øke sexlysten
 • Oppmuntre lengre treningstid

Wolfson Berg Limited bruker den beste teknologien for å produsere Testogen. Produktet har blitt nøye produsert i et GMP-sertifisert laboratorium. Testogen er testet og godkjent for vanlig bruk. Ser tilbake i sin historie, ble Testogen først spiste lunsj i løpet av tidlig 2015, og siden da har det virkelig blitt svært populære. Den avanserte formelen øker testosteronnivået, mens det forbedrer seksuelle funksjoner.

Kliniske studier har vist at Testogen ikke bare øker testosteronnivået, men øker følsomheten og seksuell orgasme også. Inneholder naturlige urter, vitaminer og mineraler, er det perfekte testosterone booster for alle personer. Ingrediensene siden er klinisk testet og bevist, gir best mulig resultat.

Selskapet Wolfson Berg Limited har viet mye arbeid i å skape dette fantastiske testosterone booster presser Testogen å bli klassifisert som den beste naturlige testosteron booster tilgjengelig på nettet .

Hva Testosterone Boosters gjøre?

Hormoner, blir spesielle kjemiske budbringere i kroppen kontroll hovedfunksjoner fra enkle grunnleggende behov som sult, til komplekse systemer, som reproduksjon.

Deres full produksjon begynner i ungdomsårene mellom 10 og 14 år, der i løpet av denne produksjonsprosessen, en bestemt hormon, kjønnshormonet, er dramatisk økt, noe som fører til en rask vekst, ikke bare av kroppen, men den seksuelle stasjonen også.

Blant hormoner i den mannlige kroppen, en ganske viktig hormon, testosteron, skiller, ansvarlig for utviklingen av en rekke sekundære mannlige kjønnskarakteristika som, vekst av hår i kjønnshår regionen, armhuler, bryst, ansikt, muskelvekst, og bass stemmen.

Det er imidlertid verdt å merke seg at alvorlige helsemessige problemer dukke opp i tilfelle noen hormoner er nå et produksjonsnivå lav eller høy. Denne produksjonen svingninger kan tvinge personen til å oppleve:

 • Lav sexlyst
 • erektil dysfunksjon
 • Tap av muskel
 • Svakhet og tretthet
 • Mangel på treningsøkter resultater

Lignende symptomer som disse er nevnt ovenfor overholdes, i form av bivirkninger, i det øyeblikk kroppen testosteron kommer til et lavt nivå i kroppen.

Mange faktorer kan være ansvarlig for testosteronnivå, inkludert fedme, alkoholinntak, usunt kosthold og andre.

Mens alder er kjent for å være nummer én faktor assosiert med reduksjon av testosteronnivået hos menn, har mange studier vist at testosteron nivået starter en lavere produksjon rundt 30 år.

I denne alderen kroppen begynner å bremse ned testosteron produksjonen, et faktum manifestert ved en rekke symptomer, vanskelig å oppdage på den ene siden og dessverre feiltolket på den andre.

Det er sterkt anbefalt å alltid søke hjelp av en test, så tidlig påvisning og overvåking er svært viktig, er oppnådd. Det er et første prioritet for å be om den lege for å få den passende behandling for hvert enkelt tilfelle.

Studier har vist at en riktig diagnose og riktig behandling kan bidra til å redusere nedgangen med 2% per år omtrent.

Det er sant at et stort antall av testosteron behandlinger er tilgjengelig i markedet i dag som anabole steroid injeksjoner, bruk av tropisk geleer, hormonbehandling og pro-hormoner.

Selv om testosteron kosttilskudd for å øke testosteronnivået synes å være det beste alternativet , er det funnet at de fleste av disse behandlings kunstig indusere testosteron i kroppen, forårsaker en beskyttende virkning for kroppen din, som fører muligens til uønskede bivirkninger.

Samtidig andre reseptbelagte medisiner inneholder ulovlige steroider, ansett som et dårlig valg for behandling av lavt testosteronnivå.

Undersøke hvordan testosteron boostere jobber vi kunne si at de øker den naturlige testosteron produksjonen av testosteron i kroppen, ved å ikke inneholder testosteron selv, men ved hjelp av naturlige ingredienser for å simulere fritt testosteron produksjonen i kroppen din.

Testosteron boosters er egnet for både eldre og yngre menn, for idrettsutøvere og kroppsbyggere, som ønsker å øke sin testosteronnivå og så å forbedre sine fysiske egenskaper.

En testosterone booster som inneholder kun naturlige ingredienser i riktige proporsjoner er helt trygt å bruke.

En ideell anbefaling for å øke testosteron nivåer naturlig er tillegget heter Testogen.

Testogen er bevist å tilby fordelen av å kombinere de riktige ingrediensene for å øke testosteronnivå, og de seksuelle funksjoner samtidig.

En nærmere titt på Testogen vil avdekke om det er virkelig effektive, slik at vi kan finne ut dens sammensetning og dens rate av effektivitet.

Er Testogen faktisk virker?

Det er en omfattende positive tilbakemeldinger for Testogen fra de fleste av brukerne på nettet, som de fleste av dem rapporterte betydelige resultater, selv etter 10 minutter av første gangs bruk. Testogen har overskredet populariteten til andre testosteron boostere som Testofuel, Spartagen og alpha male. Dens positive vurderinger og anbefalinger på nettet har gjort det No.1 booster av 2016.

Testogen inneholder ingredienser av høy kvalitet som:

D-asparaginsyre , en aminosyre allerede bevist ved tallrike studier for å være meget effektive for testosteronnivået i kroppen. En klinisk studie utført av forskere blant 60 friske menn viser at ved å supplere 2000mg av D-asparaginsyre i 14 dager kontinuerlig økt sine testosteronnivå betydelig til nivåer over 57%.

Kliniske studier har vist at så Testogen inneholder 2000mg av D-asparaginsyre, er denne prisen anses som tilstrekkelig for å øke testosteron nivåer.

Tribulus terrestris , en velkjent bestanddel for å øke testosteronnivå, er også en av ingrediensene i Testogen sammensetning. Tribulus har tradisjonelt blitt brukt for å øke libido og seksuelle funksjoner, men har nyere studier vist Tribulus terrestris å være svært effektive for å øke testosteron nivåer. Forskere avslørte også at Tribulus terrestris-kan bidra til å stimulere hypofysen, et hormon som produseres i hjernen påvirkning på vekst og seksuell utvikling. Når hypofysen økes, blir luteiniserende hormoner utgitt, øker i snu testosteron produksjonen. Et forhold på 500-2000mg av Tribulus terrestris har vist seg som er i stand til å maksimere testosteron figurer. Heldigvis inneholder Testogen en fantastisk dosering av 3000 mg per dose , mye mer rammene for å øke opp testosteronnivå.

Tribulus terrestris-er også meget effektiv for forbedring av seksuelle funksjoner, som arbeider for å fremme blodsirkulasjonen i hele kroppen. Denne forbedrede formelen fungerer på best mulig måte for menn med erektil dysfunksjon. Tribulus-terrestris ikke bare forbedrer dine seksuelle funksjoner, men også øker testosteron nivåer.

Bukkehornkløver en naturlig urt som brukes for dens medisinske fordeler, bidrar til å forbedre seksualfunksjoner og for å korrigere erektil dysfunksjon. Men forskjellige reservasjoner uttrykt, hvis Bukkehornkløver kan være svært effektivt for å øke testosteron nivåer. Noen forskere avdekket at Bukkehornkløver fungerer som en anti-aromatase, blokkerer østrogenproduksjonen og gir opphav til fri testosteron hos menn. Østrogen er et hormon som produseres i kvinners eggstokker, ansvarlig for kvinnelige egenskaper, bidrar også til å forberede dem for babyer. Menn trenger så lite østrogen som mulig, mindre østrogen til stede, er mer testosteron stimulert. Men det er lite bevis som viser om Bukkehornkløver kan faktisk redusere produksjonen av østrogen for å frigjøre mer testosteron.

En studie utført i 2011, der Bukkehornkløver administrert til 57 menn daglig i seks uker , viser resultatene viser kun en forbedring i seksuelle funksjoner, mens ingen signifikant effekt på testosteron ble overvåket.

Testogen inneholder 300mg av Tribulus-terrestris per dose , en svært lav rente faktisk å gi noen betydelige resultater. Det er nevnt her at kombinasjonen av mineraler og vitaminer kan bidra til å opprettholde en sunn testosteronnivå.

Bukkehornkløver er effektivt for å bedre seksuelle funksjoner, å redusere inflammasjon og opprettholde lavere kolesterol. Brenning av fett er den umiddelbare resultat av å motta Bukkehornkløver.

Testogen inneholder også en på forhånd formel av selen, et grunnstoff meget viktig for kroppen. Mangel på selen i kroppen kan føre til sykdom som depresjon. Forskere har vist selen for å være effektive for å øke testosteron nivåer. En studie utført på en gruppe av menn, der hver og en ble gitt 30 mg selen daglig i én måned, viste ved slutten av denne perioden deres testosteronnivået økes med et gjennomsnitt på 36% . Med en hastighet på 45.2mg av selen per dose , ganske høyere til administrert til deltakerne i testbeløp, er Testogen absolutt en god assistent for utføring positive resultater på testosteronnivå.

En annen interessant ingrediens i Testogen er Nettle Leaf Extract, en naturlig urt, kjent for å tilby svært mange helsefordeler. Selen virker i kroppen din til å blokkere interaksjonen mellom fritt testosteron og SHBG, slik som å stimulere testosteron produksjonen. Nesten 65% av testosteron er faktisk bundet opp til SHBG (sex hormone bringe globulin) . Nettle Leaf Extract hjelper redusere produksjonen av globulin å frigjøre mer testosteron i kroppen din.

Vitaminer og mineraler er også med i Testogen.
Vitamin B2, B5 og B6 er kraftige aminosyrer, vannoppløselige vitaminer, som bistår med å fremme kjemisk reaksjon i kroppen.

 • Vitamin B2 (riboflavin): Hjelper i dannelse av ko-enzymer som er involvert i cellulær respirasjon.
 • B5 (Pantotensyre): bidrar til å hindre forstyrrelse i nervesystemet og tarmen.
 • Vitamin B6 (pyridoxin) som: Hjelper i dannelsen av enzymer involvert i aminosyrer syntese.

Enhver vitaminmangel i kroppen kan føre til hud oppløsning, nervøs lidelse, pellagra og anemi. Forskere har også vist at B-kompleks vitaminer kan være svært effektivt for å øke testosteron nivåer. De hjelper på reduksjon av østrogenproduksjonen og øke hastigheten på syntese av testosteron i testiklene.

Sporelementer som magnesium, bor og sink er også funnet i Testogen. Boron for eksempel bidrar til å øke fritt testosteron og redusere estradiol i kroppen din i løpet av 7 dager . En studie viser at ved å supplere 10mg bor og menn med lavt testosteronnivå disse personene så betydelig økning av 28,3% innen 7days . Boron virker i kroppen din ved å blokkere overflødig østrogen, slik at mer testosteron kan stimuleres. Mens noen testosteron boostere inneholde 14 – 17 mg , inneholder Testogen 20 mg av bor per dose. Effekter av bor i Testogen kan bli følt i løpet av en uke.

Testogen inneholder “allmektig” sink gluconate. Sink er en av de beste ingrediensene i Testogen, meget effektiv og viktig for dannelsen av enzymer i kroppen. Testogen inneholder 72 mg av sinkglukonat , egnet til å hjelpe kroppen med prosessen med å produsere mer testosteron.

Også hjelper Magnesium for å aktivere glykolytiske enzymer i muskel.

Dette er den virkelige fakta i denne fantastiske testosterone booster, Testogen.

Testogen kombinerer naturlige ingredienser, som vitaminer og mineraler for å levere gode resultater, med energi, sterkere seksuelle funksjoner, og klarere og sunnere hud. Du vil begynne å føle effekten nesten umiddelbart, og den fulle effekten tar ca en uke. Dens forbedret formelen vil bidra til å øke din seksuelle ytelse.

Testogen Kunde - Før og etter

Testogen har en imponerende oppfølging på nettet, og har blitt den mest foretrukne testosterone booster på internett. Det vil sikkert øke testosteronnivå på kort tid. Men for best resultat, Testogen bør brukes samtidig med et sunt kosthold og livsstil. Det bør ikke brukes som en erstatning for fysiske øvelser. Husk å forbli levd opp til dine vanlige treningsøkter rutiner.

Bruk av Testogen

Det anbefales ikke å overskride 4 kapsler i en 24-timers periode . Men produsenten gir ingen ytterligere detaljer som hvordan disse pillene skal brukes hver dag.

Så, alt du gjør er å bryte dette nummeret av 4 piller i 2 doser per dag . Ta to piller hver morgen og kveld. Ikke ta en overdose av dette produktet. Forbedre effektene hvis du tar pillene med mat. Den beste kombinasjonen er å spise sunt, og trener regelmessig.

Er det noen bivirkninger?

Som helse er det viktigste spørsmålet for hver bruker hver person i interessert på stoffet er i ferd med å få. Testogen er testet og klinisk bevist som helt trygt for konsum. Den inneholder rene og naturlige ingredienser som allerede er utsatt for omfattende forskning før de blir godkjent for vanlig bruk. Testogen kombinerer urter, vitaminer og mineraler for å levere de mest effektive resultater. Den inneholder ingen skjulte formel alle dens bestanddeler og forholdene mellom bestanddelene i blandingen krystallklart. Det fører ingen negative bivirkninger, selv om du bruker det i lang tid.

Det anbefales å motta Testogen med vanlig måltid, som nevnt tidligere ovenfor. En bruker har rapportert føler urolig mage kort tid etter å ha tatt Testogen på tom mage, noe som bekrefter den tidligere anbefaling.

Du har ingenting å bekymre seg som Testogen er trygt og skader gratis.

ingredienser

Testogen inneholder naturlige ingredienser for å bidra til å øke testosteron nivåer, på en rask og naturlig måte.

* Bukkehornkløver (500-600mg): – Bukkehornkløver er en innfødt urt til Sør-Europa og Vest-Asia. Den er mye brukt, tradisjonelt for å forbedre seksuelle funksjoner. Imidlertid har nyere studier vist Bukkehornkløver å være svært effektive for å øke testosteron nivåer. Fenugreek fungerer som anti-aromatase i kroppen, blokkerer østrogenproduksjonen og gir opphav til fritt testosteron. Bukkehornkløver kan også bidra til å regulere insulin nivåer og for å redusere sex hormon binding globulin (SHBG) i kroppen din.

* D-asparaginsyre: – aka DAA, er en av de aktive ingrediensene i Testogen. Det hjelper syntetisere produksjon av fritt testosteron i kroppen din. D-asparaginsyre kan også øke styrke, utholdenhet, energi og sexlyst.

* Tribulus terrestris: – En naturlig urt, kjent for å stimulere testosteron produksjonen. Det er mer av en forbedring formel, siden det hjelper i riktig blodsirkulasjonen i kroppen, så stimulerende seksuell orgasme for bedre roms forestillinger.

* Ginseng: – Denne urten er stort sett funnet i Asia, og dens ekstrakt brukes i å øke nitrogenoksid, stimulere libido, og gi hjelp til bedre, sterkere og lengre ereksjon. Boost i salpetersyre hjelper slappe blodårene for en skikkelig sirkulasjon.

* Nesle Leaf Extract: – Denne urten er mest brukt for sin evne til å blokkere østrogenforbindelse DHT. Nettle Leaf Extract reduserer østrogenproduksjonen for å stimulere testosteron produksjonen.

* Bioperine: – Bioperine er en premium-versjon av den originale svart pepper ekstrakt. Det ble lagt til listen så for å hjelpe kroppen absorbere effektivt flere av de andre ingrediensene.

Pro

 • Ingen proprietære / skjulte blander
 • Dosering er fullstendig beskrevet
 • Ingen bivirkninger
 • Ingen kunstige eller skadelige ingredienser
 • Effektivt øke testosteronnivået
 • Gratis frakt og rabatter
 • Ekstra pakke tilbud
 • raske resultater

Ulemper

 • Prisen på flasken er ganske dyrt
 • Kun tilgjengelig på den offisielle nettsiden
 • Det er mulig for testosteronnivå å vende tilbake til det normale etter måneder med å avbryte behandlingen med supplement.

Pris

En flaske Testogen er tilgjengelig på $ 54.95 , som er ganske dyrt for noen mennesker, men du kan spare penger når du kjøper to flasker, ta en gratis.

Det er sterkt anbefalt å velge “kjøpe to få en gratis pakke” , siden det gir deg pillene for noen flere uker slik at du kan se alle fordelene. En periode på ca to måneder av bruk er nødvendig for å se alle resultatene. Tre flasker Testogen vil dekke behandling for 3 måneder .

 • En eske – 120 kapsler (4 tabletter pr dag varer i 30 dag)

Testogen kommer med mange rabatter og ekstra pakketilbud, som inkluderer gratis frakt.

 • 1 boks – 120capsules + gratis frakt
 • Kjøp 2 få 1 gratis + gratis frakt
 • Kjøp 3 få to gratis + gratis frakt

Shipping og bestilling er svært rask og uten ekstra bekymringer. Tillegget er solgt på verdensbasis gratis til alle land i verden, men de fleste land fortsatt belaste tilleggsavgifter for import av varer. Så sørg for at du vet at landets skipsfartspolitikk før du går videre til en ordre.

Testogen er en premium testosterone booster, utelukkende solgt i sin offisielle hjemmeside. Det er ikke tilgjengelig i Amazon, GNC, Bodybuilding.com, eller andre forhandlere. Vær oppmerksom på imitasjoner som noen av dem blir solgt på nettet. Pass på at du legger inn bestillingen direkte fra deres offisielle hjemmeside Testogen.com. Ingen tredjeparter.

Det er massevis av fordeler tilgjengelig for deg når du bestiller direkte fra det offisielle nettstedet. De tilbyr deg en full 60-dagers pengene tilbake-garanti .

Så, hvis du ikke er helt fornøyd, kan du returnere de uåpnede flasker innen 60 dager etter kjøpet. Testogen vil gi deg en full refusjon uten kompromiss.

Konklusjon

Testogen er en sterk testosteron booster, verdt sin pris penger for sikker. Det faktum at Testogen inneholder naturlige ingredienser, kjent for å være trygt uten bivirkninger, gjør det beste testosteron booster tilgjengelig på nettet. Det er mange testosteron boosters tilgjengelig, med store krav for å øke testosteron nivåer, helt misvisende folk til å kjøpe ikke-effektive produkter. Men Testogen har blitt klinisk bevist og testet for å bidra til å stimulere testosteron produksjonen i kroppen din.

Testogen er bare tilgjengelig fra sin offisielle nettside, være forsiktig med å kjøpe feil Testogen. Det er ganske forskjellig fra Ronnie Coleman Signature Series – Testogen XR, som er tilgjengelig på Amazon og eBay. The Ronnie Coleman kommer i varianter av smak, et faktum som ikke holder for den virkelige Testogen.

Testogen er et ideelt produkt for menn med ereksjonsproblemer, lav sexlyst og lavt testosteron. Hvis du ønsker å øke testosteronnivå, og for å se noen vesentlig forskjell i din livsstil, så Testogen er bare for deg.

1 BOTTLE
$59.99
Retail: $69.99
Save $10.00 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 BOTTLE FREE
$119.99
Retail: $209.99
Save $90 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE EBOOK
$179.95
Retail: $349.99
Save $170 Right Now!
buy at the official website »

Klikk her for å kreve din Testogen spesialpris »

77/100 : by 99 users
FLASH SALE 20% OFF »