Testogen Review: Zijn dit de beste Testosteron Pillen voor mannen of is het een Scam?

Home » Review » Testogen » Testogen Review: Zijn dit de beste Testosteron Pillen voor mannen of is het een Scam?

Last Updated on

In dit Testogen beoordeling die ik de effecten die dit testosteron booster had op mijn lichaam gedurende een periode van 30 dagen te verkennen. Niets veranderd in mijn dieet of de manier waarop ik training, begon ik gewoon nemen Testogen en de veranderingen in mijn lichaam gecontroleerd. De resultaten zijn pretty damn ongelooflijk als je het mij vraagt!

Mijn diepgaande Testogen beoordeling

Testogen - The Best Testosteron Booster 2016

In de afgelopen jaren heb ik geëxperimenteerd met verschillende manieren van het stimuleren van mijn testosteron niveaus.

Waarom? Goed om het simpel te zeggen, want ik voel me meer mannelijk, sterk en zelfverzekerd als mijn testosteron wordt verhoogd.

Ik ben erg blij met mijn dating leven (uitgaan met een smoking hot aerobics instructeur) en kan niet klagen over mijn werk. Maar als het gaat om gezondheid, ik ben erg geobsedeerd en overdreven enthousiast om iets dat zal helpen om mijn testosteron te stimuleren en maakt me sterker te proberen.

Ik kwam over Testogen een paar maanden terug, na een vriend me een e-mail over.

“Probeer deze …” het onderwerp van de e-mail te lezen.

De e-mail zelf bevatte alleen een link en niets anders.

Geïntrigeerd door de conclusies, heb ik besloten om het te proberen. Dus bestelde ik een stapel Testogen (3 flessen), die me zou duren 3 maanden.

Bij aankomst zag de flessen zoals ik had verwacht, de pillen waren van normale grootte en ik was zeer enthousiast om te beginnen.

Hieronder staat een korte samenvatting over een vier weken (30 dagen) periode van hoe ik me voelde fysiek / mentaal op het moment …, gevolgd door een voor en na de opname.

Week 1

 • Fysiek: Geen verandering. Ik voel hetzelfde als vorige week. Vinden het moeilijker om te trainen in de ochtend, zo zal overschakelen op avonden.
 • Geestelijke: Ik voel me geweldig. Kan niet klagen, geen echt verschil dat ik kan het bericht in mijn mentale prestaties.

week 2

 • Fysiek: Zeker merken een verandering in mijn kracht. Ik voel me meestal meer moe na een training, maar ik ben het herstellen sneller. Aderen zichtbaar zijn op mijn biceps die ik nog nooit eerder gezien.
 • Mental: Feeling veel alerter en minder moe in de ochtend. Ik ben meestal croggy voor de eerste kopje koffie.

week 3

 • Fysiek: BOOM. Ik ben sterker dan ik ooit heb gevoeld voelt. Ik heb het heffen van 10 pond meer dan ik meestal tillen zonder de doffe spierpijn de volgende ochtend. Dit is geweldig.
 • Mental: Wow, ik ben eigenlijk minder slapen en het krijgen van meer gedaan. Mijn concentratie is ook verbeterd, dus ik kan concentreren op saaie taken met gemak.

week 4

 • Fysiek: Holy crap, zijn mijn spieren popping all over the place. Ik voel me als de hulk op dit moment, nog nooit zo groot of in vorm geweest. Zijn dat mijn buikspieren ?? Ik denk het wel!
 • Mental: Mijn geest is helder, focus ligt laserscherpe, creativiteit is op een all time high. Ik voel me zo mentaal sterk het is onwerkelijk.

Dus zoals je kunt zien, door de vierde week was ik zowel fysiek als mentaal op punt. Testogen is zonder twijfel een van de beste testosteron pillen voor mannen die ik heb gebruikt tot nu toe.

Testogen Review: Testogen Voor Na Foto's

Testogen HoofdIngrediënten

Testogen-ingrediëntenDe Testogen formule is gebaseerd op de volgende natuurlijke verbindingen om de productie van testosteron te verbeteren:

 • D-asparaginezuur
  Dit aminozuur regulator is essentieel voor de productie van LH.
 • Ginseng extract
  Ginseng is een krachtige geneeskrachtige wortel die is gebruikt voor eeuwen. Het staat bekend als een energie-tonic en een krachtige antiseptische. Daarnaast, ginseng is een libido enhancer.
 • Tribulus terrestris
  Klinische studies bevestigen de effectiviteit van tribulus terrestris als het gaat om het behoud van een gezonde prostaat. Het is ook gekoppeld aan een toename van de vrije testosteron niveaus.
 • Fenegriek
  ander extract dat grondig is bestudeerd en dat leidt tot een natuurlijke toename in testosteron. Fenegriek is ook een krachtige antioxidant die algehele gezondheid verbetert.
 • Zink
  Dit mineraal is zeer belangrijk voor de productie van testosteron. Bovendien ondersteunt zink spermagezondheid en verbetert mannelijke vruchtbaarheid
 • Selenium
  Dit is een natuurlijke, sporenelement dat helpt giftige stoffen te verwijderen uit uw lichaam.
 • Vitamine B
  Testogen bevat drie soorten – B2, B5 en B6. De B-groep van vitaminen is zeer essentieel voor vele vitale lichaamsfuncties en kan uw stemming te verbeteren.
 • Vitamine D
  Testogen bevat vitamine D3 en chloecalciferol. Chloecalciferol bieden 2 grote voordelen. Het kan uw vrije testosteron niveau (testosteron dat niet is aangesloten op eiwit op te heffen en het kan vertragen de snelheid van testosteron omzetten in oestrogeen.

Klik hier om te proberen Testogen NU »

Hoe het werkt

Over de toonbank testosteron supplementen werken anders aan de voorgeschreven behandelingen of zelfs hormonale substitutietherapie voor mannen. Dus het is belangrijk om in gedachten te houden dat voordat er iets.

Testogen werkt door het verhogen van de natuurlijke productie van testosteron in je lichaam. Meestal kunt u dit doen door het eten van recht en niet het doen van bepaalde dingen zoals masterbating, maar voor de meeste jongens een supplement is gewoon een veel eenvoudiger optie.

Het enige wat je doen is een dagelijkse dosis van 1 tot 2 capsules (niet meer dan 4), meestal met een maaltijd en de formule zorgt voor de rest.

Waarom het werkt

Testogen-Graph2

Testogen is bevat 6 belangrijkste ingrediënten en is geformuleerd om mensen met elk type van natuurlijke ingrediënten die ze nodig hebben om hun testosteronspiegel snel boost te bieden.

Ingrediënten zoals zinkgluconaat, D-Asparaginezuur en vitamine D zijn allemaal bewezen in klinische studies door de jaren heen te helpen verhogen van uw testosteron.

Hoe ouder je wordt, hoe meer je nodig hebt om te werken aan het stimuleren van uw niveaus van testosteron, want de mensen is het helaas neemt af naarmate we ouder worden. De onderstaande grafiek illustreert dit …

Pros (wat ik graag)

 • Alerter – Mijn hoofd is zo helder en alert dat ik ben in staat om veel meer informatie nu te verwerken. Voordat, zou ik een zin te lezen en dan vergeet het maar even later.
 • Concentratie is een verbazingwekkend – ik kan concentreren voor veel langer dan ik kon voorheen. Nu is het minstens een uur, voordat het was misschien 5 minuten. Gek.
 • Recovery tijden korter zijn – Geen pijn de volgende dag, waar ik niet mijn armen kan tillen! Ik voel me klaar om te gaan met elke sessie, bijna geen pijn in mijn spieren.
 • Toename van het gewicht snel – Mijn kracht is bijna verdubbeld, ik ben het toevoegen van meer gewicht met elke set en ik kan tillen, waar hij als voordat ik niet zou kunnen. Zeer gepompt over dit!
 • Geiler? Wist niet dat dit zou een neveneffect, maar verdomme … Ik ben geiler dan ik ooit ben geweest. Mijn vriendin is erg blij. Ik ben zelfs nog langer duren in bed dan ik vroeger om te kunnen.

Cons (wat ik niet graag)

 • Meer pillen? Ik voelde me voor het geld dat ik kon meer pillen in de pot hebben gekregen. De helft was pillen en de rest was katoen aan de pillen in zijn plaats te houden.
 • Mijn pee was helder groen – ik weet niet waarom, maar mijn plas was een heldere luminantie groene kleur. Ik drink een ton van water, dus het was zeker de pillen die dit heeft gedaan. Ik heb gelezen dat dit het lichaam verwijderen van de ongewenste voedingsstoffen. Maar toch een beetje vreemd.

Zijn er bijwerkingen?

Niet van wat ik kan zien, heb ik alleen het product getest voor een maand. Ik heb gelezen een paar forum recensies waar een aantal jongens ervaren haargroei waar ze haar niet eerder had. Maar ze niet zeggen als ze supplementen werden mengen of zelfs het nemen van een beetje schaduw producten zoals roids die zijn gekoppeld aan de haargroei spurts.

Klik hier om te proberen Testogen NU »

Testogen vs Crazy Bulk

Crazy bulk is gekroond tot de beste testosteron stapel op de markt en voor goede reden ook, het is een geweldige aanvulling en veruit een van de beste testosteron boosters die er zijn.

Maar na het proberen beide, ik denk dat Testogen wint veruit. Het is minder duur, je voelt de effecten binnen de eerste week (Crazy Bulk nam 18 dagen in totaal) en u geen agressie kick rug te hebben. Ik voelde me alsof ik was meer agressief bij het nemen van Crazy Bulk.

Is Testogen een scam?

Ik las een hoop reviews online alvorens te beslissen om te kopen en ik kan u verzekeren dat na het proberen dit supplement voor mezelf, het is geen oplichterij. Ze bieden echte supplementen die naar mijn mening werk en kan ik zie mezelf ze te gebruiken voor een zeer lange tijd.

Waar kan je kopen Testogen en wat zijn de kosten?

U kunt eenvoudig bestellen Testogen online via de website van de fabrikant.

Pakket # 1 is een levering van één maand (120 capsules) is op dit moment $ 54,95 (voorheen $ 59,95). Dit komt neer op slechts $ 1,83 per portie.

Pakket # 2 u twee te kopen en krijgen een gratis voor een 3-maand levering (in totaal 360 capsules) op $ 119.95 (voorheen $ 179.95). Dit komt neer op slechts $ 1,33 per portie.

Pakket # 3 u drie te kopen en krijgt twee gratis voor een periode van vijf-maand levering! De prijs is $ 179,95, een daling van $ 299,75. Dit komt neer op $ 1,26 per portie en veruit de beste package deal. Het gebeurt ook om de beste deal op een testosteron booster die we hebben zijn.

Testogen Discount aanbiedingen Prijs Koop online
1 Fles (1 maand Supply) $ 54.95 kopen »
2 flessen (2 Maanden Supply) + 1 Fles Gratis $ 119.95 kopen »
3 flessen (3 Maanden Supply) + 2 flessen gratis + Gratis Muscle Tea + Gratis Testogen Ebook
$ 179.95 kopen »

Er zijn een aantal grote voordelen aan het kopen van de officiële winkel

 • 100% geld terug garantie
 • Quick Discrete verzending wereldwijd
 • Live Chat Ondersteuning
 • Speciale aanbieding (Koop 3 krijgt 2 GRATIS)
 • gratis eBook
 • Excellent Customer Support

Testogen heeft neemt de eerste plaats als het algemene nummer 1 Testosteron Booster op de markt. We hopen dat u genoten van het lezen van deze  Testogen recensie !

77/100 : by 117 users
FLASH SALE 20% OFF »