TestRX Pregled – Moje osebne rezultate

Home » Review » TestRX » TestRX Pregled – Moje osebne rezultate

Last Updated on

Nobenega dvoma ni o tem … stara zanič. Ko se staramo, smo začeli, da bi dobili utrujen lažje, izgubijo motivacijo za stvari, in naša želja po spolnosti zelo zmanjša.

Značilno je krivec za to je testosteron, in natančneje, pomanjkanje tega. Po starosti 30 let, naši naravni testosterona začelo zmanjševati po povprečni stopnji 1% na leto (včasih imenovano “andropavza”).

To se morda ne sliši veliko, vendar pa so negativni učinki pokažejo precej dramatično. Sem bil raziskovanje in preizkušanje več dodatkov v zadnjem času, ki trdijo, da se bo povečala vaša telesa lastno naravno proizvodnjo testosterona.

Nekateri od njih so delali veliko, in drugi … ne toliko.

Neka ena preizkusil sem se imenuje TestRX, ki je v središču tega pregleda.

Kaj je TestRX?

TestRX ™ Pregled - Natural Low Testosteron Dodatek za Guys

TestRX je vse naravno testosterona dodatek zasnovan tako, da pomaga povečati energijo, boj proti utrujenosti in povečati spolni nagon in libido. Sestavine v TestRx vključuje zdravo kombinacijo Tribulus terrestris (znana testosteron booster), pa tudi druge, kot triplata ekstrakt, Ashwaghanda in dvotrosni kukmak.

TestRX vsebuje tudi sestavino, imenovano Tongkat Ali, ki je zelo močan afrodiziak, ki pomaga pomoči v slabitvi simptomov andropavze.

TestRX pregled: Moji rezultati

Prejel sem ponudbo za 3 mesece za TestRX preizkusiti pred osebno okoli 8 mesecev, vendar zaradi nekaterih zdravstvenih in osebnih razlogov ni imela priložnost, da jo preizkusite do nedavnega.

Prvih nekaj dni sem jo pri tem bom priznam, nisem čutil veliko. Nisem spal nič bolje, ni imel nobene več energije, pa nismo opazili nobenih koristi libido whatsoever.

Desno po koncu prvega tedna, ko se je zdelo, da kick zame. Prva stvar, ki sem opazil, sem bil spet dobili zjutraj boners. Sem 35 let star moški, mimogrede, in nisem imel teh, saj sem bil v moji sredi 20-ih.

Je bilo TestRX, ki je bil, ki jih povzročajo? Odgovor je preprost, NE VEM. Vendar nisem prišel zjutraj lesa, saj sem bil v moji sredi 20-ih, in nisem bila pri tem kaj drugega, ki bi jih lahko povzročile.

Naslednja stvar, ki sem opazil nekaj dni po tem sem bil začenja čutiti manj utrujeni v popoldanskem času. Delam od doma, in ponavadi začnem moj dan precej sveža.

Ko sem se zbudil sem lahko produktivno za približno 3 ali 4 ure, vendar je takoj po kosilu, ko sem se zdi, da “crash” zaradi pomanjkanja boljšega izraza.

Ne, te stvari. Počutil sem se, kot da bi delal za ur, medtem ko sem jo pri tem. Nisem naveličal, ne čutijo potrebe, da zadremal sredi dneva, in celo zdelo, da mi več motivacije, da bi dobili v telovadnici.

Po mesecu ali tako je, ko Resnične koristi začeli kick. Jutranja boners bistvu postal po misli … zdaj mi je že erekcije praktično ves dan.

Počutil sem se kot pohoten 18-letni fant spet haha.

Prav tako sem opazil veliko razliko v mojem vitke rasti mišic. Preden sem začel sem tehta okoli 198 £., Ki je precej najtežja sem kdaj bil.

Do konca meseca 1 sem bil dol okoli 190 funtov, in videti in občutek zelo stabilen lahko dodam.

Vsekakor pripisujejo, da je to povečanje v energijo sem se. Počutil sem se, kot da nisem bil pridobivanje izničil iz moje treninge tako enostavno, in zdelo se je, da mi dovolite, da potiskanje težje, kot sem ponavadi.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako ga vzeli?

Navodila o stanju etikete, da bi morali sprejeti 1 kapsulo zjutraj in 1 v popoldanskem času z 8 oz kozarcem vode za.

Ko bom začel čuti posledice?

Od kar lahko povem, da ne res že lahko videli nobenih rezultatov, dokler o 1. ali 2. teden dopolnitev (glej moje rezultate tukaj). Seveda se bodo vsi odzvali različno, ki temelji na tem, kako vaše telo odziva na njej, tako da lahko traja krajši (ali več), da boste lahko videli rezultate.

Ali obstajajo kakšni stranski učinki?

Osebno nisem prišlo do nobenega. S tem je dejal, da je vedno mogoče, da bi dobili stranskih učinkov iz katerega koli dodatka, ki ga uporabljate. To je sestavljen iz vseh naravnih sestavin, vendar sem vsekakor priporočam, da se posvetujete s svojim zdravnikom, preden vzamete to prvič, da se prepričajte, da ni interakcije z Meds boste morda jemali.

Bo označim krvni test?

Kolikor vem, ne. Nič v TestRX, ki bi lahko povzročila, da ne drog test.

Koliko stane?

en mesec dobava A TestRx bo potekal približno $ 60, plus stroški ladijskega prometa. Nudijo popuste za naročila v razsutem stanju, z “Buy 1 dobili 1 brezplačno” ponudbo, ki učinkovito znižuje ceno na polju na približno $ 40 / box.

Nudijo tudi precej dobro jamstvo, ki vam omogoča do 60 dni, da bi poskušali tveganje izdelkov brezplačno. Če kadarkoli se ne počutite, kot da delajo za vas, si lahko preprosto obrnete in vrne neporabljeni del.

Kje ga lahko kupim?

Edino mesto, kjer lahko kupite TestRX je na svoji uradni spletni strani. Kot je bilo že omenjeno, je trgovina na drobno na okoli 60 $ na polju, s popusti za večja naročila.

Kolikor sem lahko povedal, ni na voljo v trgovinah, kot GNC, vitamina Shoppe, Walmart, in drugi.

Priporočilo

TestRx je trdna kakovost izdelka, roke dol. Je najboljši kar sem jih kdaj izvedel? Ko primerjamo s Testofuel NO,! Ampak, če iščete nekaj malo cenejši, vendar enako učinkovit kot Testofuel potem je vsekakor vredno poskusiti.

Ena stvar, želim poudariti, je, da, če želite, da bi dobili največ koristi od TestRX, ki ga združujejo z zdravo prehrano in vadbe.

Doplačila so ti dopolnila z razlogom … .Države dodatek (ne zamenjati) stvari. Ne morete pričakovati, da bi sedel na okoli riti cel dan in pričakujejo rezultate za čudežno pojavi.

Moraš dati v delo. Toda ob TestRX, bo delo vredno nagrado.

kliknite tukaj za naročilo TestRX iz uradne spletne strani »

97/100 : by 291 users
TestRX Review
FLASH SALE 20% OFF »