TestRX Review – Mijn persoonlijke resultaten

Home » Review » TestRX » TestRX Review – Mijn persoonlijke resultaten

Last Updated on

Er is geen twijfel over het … ouder zuigt. Naarmate we ouder worden, beginnen we moe gemakkelijker, verliezen motivatie om dingen te doen, en onze libido vermindert sterk.

Typisch de dader hierachter is testosteron, en meer in het bijzonder, een gebrek daaraan. Na de leeftijd van 30, onze natuurlijke testosteron niveaus beginnen te vallen met een gemiddelde snelheid van 1% per jaar (soms aangeduid als ‘andropauze’).

Dit klinkt misschien niet als veel, maar de negatieve effecten opdagen vrij dramatisch. Ik heb onderzoek en het testen van verschillende supplementen de laatste tijd die beweren dat ze een impuls zal geven uw lichaamseigen natuurlijke testosteron productie.

Sommigen van hen hebben grote, en anderen werkte … niet zo veel.

Een recente degene die ik heb getest, is TestRX, dat is de focus van deze beoordeling.

Wat is TestRX?

TestRX ™ Review - The Natural Low testosteron aan te vullen voor Guys

TestRX is een natuurlijke testosteron supplement, speciaal ontwikkeld om te helpen energie te verhogen, vermoeidheid tegen te gaan, en het verhogen van uw seksuele drang en het libido. De ingrediënten in TestRx onder andere een gezonde combinatie van Tribulus Terrestris (een bekende testosteron booster), evenals andere soortgelijke Fenegriek extract, Ashwaghanda, en Agaricus bisporus.

TestRX bevat ook een ingrediënt genaamd Tongkat Ali, dat is een zeer krachtig afrodisiacum die hulp helpt bij een vermindering van de andropauze symptomen.

TestRX Review: My Results

Ik kreeg een 3 maand levering van TestRX persoonlijk ongeveer 8 maanden geleden uit te proberen, maar omwille van een aantal gezondheids- en persoonlijke redenen had niet de kans om het uit te proberen tot voor kort had.

De eerste paar dagen was ik het nemen van het Ik geef toe, ik heb niet veel te voelen. Ik was niet beter slapen, had geen meer energie hebben, en zag geen libido voordelen dan ook.

Rechts op het einde van de eerste week is wanneer het leek te schoppen in voor mij. Het eerste wat ik zag was ik kreeg ‘s ochtends boners opnieuw. Ik ben een 35-jarige man door de manier, en ik heb niet had deze sinds ik in mijn mid-20’s.

Was het de TestRX die hen veroorzaakte? Het simpele antwoord is, ik weet het niet. Ik heb echter niet ‘s morgens hout gekregen sinds ik in mijn mid-20’s, en ik was niet het nemen van iets anders dat hen zou hebben veroorzaakt.

Het volgende dat ik zag een paar dagen na dat was ik begon te minder moe in de middag te voelen. Ik werk vanuit huis, en meestal begin ik mijn dag vrij fris.

Als ik wakker word ik ben gemakkelijk productief voor ongeveer 3 of 4 uur, maar direct na de lunch is wanneer ik lijken te “crash” bij gebrek aan een betere term.

Niet met dit spul. Ik voelde me alsof ik zou kunnen werken voor uren, terwijl ik het te nemen. Ik heb niet moe te krijgen, niet de behoefte voelen om een ​​dutje te doen in het midden van de dag, en zelfs leek me meer motivatie om naar de sportschool te krijgen.

Na een maand of zo is wanneer de echte voordelen begon te schoppen. De ochtend uitbeners in feite werd een na gedachte … nu kreeg ik een erectie bijna de hele dag.

Ik voelde me als een geile 18-jarige jongen weer haha.

Ik heb ook gemerkt een groot verschil in mijn spiermassa groei. Voordat ik begon was ik een gewicht van ongeveer 198 pond., Dat is zo’n beetje de zwaarste die ik ooit ben geweest.

Tegen het einde van de maand 1 was ik naar beneden ongeveer 190 pond, en kijken en voelen behoorlijk solide ik zou kunnen toevoegen.

Ik zeker schrijven dit toe aan de toename van de energie die ik kreeg. Ik voelde me alsof ik niet krijgen weggevaagd uit mijn trainingen zo eenvoudig, en het leek mij toe te harder dan ik meestal doe duwen.

Veel Gestelde Vragen

Hoe kan ik nemen?

De aanwijzingen op het etiket staat dat je 1 capsule in de ochtend en 1 zou moeten nemen in de middag met een 8 oz glas water.

Wanneer zal ik beginnen te voelen de gevolgen?

Van wat ik kan vertellen, je niet echt beginnen met het zien geen resultaten op tot ongeveer de 1e of 2e week van suppletie (zie mijn resultaten hier). Natuurlijk zal iedereen anders reageren op basis van hoe je lichaam reageert op het, dus het kan korter (of langer) om te beginnen met het zien van de resultaten.

Zijn er bijwerkingen?

Persoonlijk had ik geen ervaring. Met dat gezegd, is het altijd mogelijk om bijwerkingen van de aanvulling die u gebruikt te krijgen. Het is samengesteld uit alle natuurlijke ingrediënten, maar ik zeker aanraden dat u contact opneemt met uw arts voordat u dit eerst om ervoor te zorgen dat er geen interacties met medicijnen die u zou kunnen nemen.

Zal het markeren van een bloedtest?

Voor zover ik weet, NO. Er is niets in TestRX dat zou ertoe leiden dat u een drugtest mislukken.

Hoeveel kost het?

Een één maand levering van TestRx loopt u ongeveer $ 60, plus de kosten van de scheepvaart. Ze bieden kortingen voor grote bestellingen, met een “Koop 1 krijgt 1 gratis” deal die effectief verlaagt de prijs per doos op ongeveer $ 40 / box.

Ze bieden ook een vrij goede garantie, zodat u tot 60 dagen om het product zonder risico te proberen. Als u op enig moment niet het gevoel dat het werkt voor u, kunt u gewoon contact met hen en terug te keren het ongebruikte deel.

Waar kan ik het kopen?

De enige plek waar je kunt kopen TestRX is op hun officiële website. Zoals eerder vermeld, is het een adviesprijs van rond de $ 60 per doos, met kortingen voor grotere bestellingen.

Voor zover ik het kan vertellen is niet beschikbaar in winkels zoals GNC, Vitamin Shoppe, Walmart, en anderen.

Aanbeveling

TestRx is een solide kwaliteit van het product, zonder twijfel. Is het de beste die ik ooit heb gedaan? Bij het vergelijken met Testofuel, NO! Maar, als je op zoek bent naar iets een beetje goedkoper, maar net zo effectief als Testofuel dan is het zeker de moeite waard een schot.

Een ding dat ik wil op te merken is dat als je wilt de meeste voordelen van TestRX dat je het combineert met een gezond dieet en lichaamsbeweging programma.

Supplementen zijn supplementen voor een reden … .ze aanvullen (en niet vervangen) dingen genoemd. Je kunt niet verwachten om te zitten op je kont de hele dag en verwachten dat de resultaten vanzelf verschijnen.

Je hebt in het werk te zetten. Maar door het nemen van TestRX, zal het werk de beloning waard.

klik hier om TestRX bestellen via de officiële website »

65/100 : by 195 users
FLASH SALE 20% OFF »