TestRX Review – Min personlige resultater

Home » Review » TestRX » TestRX Review – Min personlige resultater

Last Updated on

Det er ingen tvil om det … å bli eldre suger. Ettersom vi blir eldre, begynner vi å bli lei lettere, mister motivasjonen til å gjøre ting, og vår sexlyst avtar sterkt.

Vanligvis den skyldige bak dette er testosteron, og mer spesifikt, en mangel på det. Etter fylte 30, våre naturlige testosteronnivå begynner å falle til en gjennomsnittlig rate på 1% per år (noen ganger kalt ‘Ufrivillig’).

Dette høres kanskje ikke mye ut, men de negative effektene viser seg ganske dramatisk. Jeg har vært undersøkelser og testing av flere kosttilskudd i det siste som hevder de vil øke organer egen naturlige testosteron produksjon.

Noen av dem har jobbet store og andre … ikke så mye.

En nylig jeg har testet heter TestRX, som er fokus for denne gjennomgangen.

Hva er TestRX?

TestRX ™ Review - The Natural Lav Testosteron Supplement For Guys

TestRX er en helt naturlig testosteron supplement utformet for å bidra til å øke energi, bekjempe tretthet og øke din sexlyst og libido. Ingrediensene i TestRx omfatter en sunn kombinasjon av Tribulus terrestris (en velkjent testosteron booster), så vel som andre lignende ekstrakt av bukkehornkløver, Ashwaghanda, og Agaricus bisporus.

TestRX inneholder også en ingrediens som heter Tongkat Ali, som er en svært kraftig afrodisiakum som hjelper hjelpemiddel i en lessening av Ufrivillig symptomer.

TestRX gjennomgang: Mine resultater

Jeg fikk en 3 måneders tilførsel av TestRX å prøve ut personlig om åtte måneder siden, men på grunn av noen helsemessige og personlige grunner hadde ikke hatt en sjanse til å prøve det ut inntil ganske nylig.

De første dagene jeg tok det jeg skal innrømme at jeg ikke føler meg mye. Jeg sov ikke noe bedre, hadde ikke noe mer energi, og så ingen libido fordeler overhodet.

Rett rundt slutten av den første uken er da det så ut til å sparke i for meg. Det første jeg la merke til var jeg fikk morgen boners igjen. Jeg er en 35 år gammel mann ved veien, og jeg har ikke hatt disse siden jeg var i midten av 20-tallet.

Var det TestRX som ble forårsaker dem? Det enkle svaret er, vet jeg ikke. Men jeg har ikke fått morgen tre siden jeg var i midten av 20-tallet, og jeg var ikke tar noe annet som kan ha forårsaket dem.

Det neste jeg la merke til et par dager etter at jeg begynte å føle seg mindre trøtt på ettermiddagene. Jeg jobber hjemmefra, og vanligvis jeg starte dagen min ganske frisk.

Når jeg våkner jeg lett produktiv i ca 3 eller 4 timer, men rett etter lunsj er når jeg ser ut til å “crash” i mangel av et bedre begrep.

Ikke med slike ting. Jeg følte at jeg kunne jobbe i flere timer mens jeg tok den. Jeg fikk ikke sliten, ikke føler behov for å ta en lur midt på dagen, og selv syntes å gi meg mer motivasjon til å få til gym.

Etter en måned eller så er da begynte den virkelige fordeler å sparke i. De morgenen boners utgangspunktet ble en etter trodde … nå ble jeg får ereksjon nesten hele dagen.

Jeg følte meg som en kåt 18-år gammel gutt igjen haha.

Jeg la også merke en stor forskjell i min muskelvekst. Før jeg begynte var jeg veier rundt 198 lbs., Noe som er ganske mye det tyngste jeg noen gang har vært.

Ved utgangen av måneden en jeg var ned rundt 190 pund, og ser og føler ganske solid jeg kan legge til.

Jeg definitivt tilskriver dette til økning i energi jeg fikk. Jeg følte det som om jeg ikke var å bli utryddet fra min trening så lett, og det så ut til å tillate meg å presse hardere enn jeg vanligvis gjør.

ofte stilte spørsmål

Hvordan tar jeg det?

Instruksjonene på etiketten sier at du bør ta en kapsel om morgenen og en om ettermiddagen med en 8 oz glass vann.

Når vil jeg begynne å føle effekten?

Fra hva jeg kan fortelle, trenger du egentlig ikke begynne å se noen resultater før om første eller andre uke av tilskudd (se mine resultater her). Selvfølgelig vil alle reagere forskjellig basert på hvordan kroppen din reagerer på det, så det kan ta kortere (eller lengre) for å begynne å se resultater.

Er det noen bivirkninger?

Personlig sett, opplever jeg ikke noen. Med det sagt, er det alltid mulig å få bivirkninger fra noen supplement du bruker. Det består av alle naturlige ingredienser, men jeg absolutt anbefale at du snakker med legen din før du tar dette først for å sikre at det ikke er interaksjoner med meds du kan ta.

Vil det flagger en blodprøve?

Så vidt jeg vet, nei. Det er ingenting i TestRX som ville føre til at du mislykkes en dopingtest.

Hvor mye koster det?

En en måned forsyning av TestRx vil kjøre deg om $ 60, pluss kostnaden for frakt. De tilbyr rabatter for bulk bestillinger, med en “Kjøp en få en gratis” avtale som effektivt senker prisen per boks til ca $ 40 / box.

De tilbyr også en ganske god garanti, slik at du opp til 60 dager for å prøve produktet risikofritt. Hvis du på noe tidspunkt ikke føler at det fungerer for deg, kan du bare ta kontakt med dem og returnere den ubrukte delen.

Hvor kan jeg kjøpe den?

Det eneste stedet du kan kjøpe TestRX er på deres offisielle hjemmeside. Som nevnt tidligere, selges den på rundt $ 60 per boks, med rabatter for større bestillinger.

Så vidt jeg kan si det er ikke tilgjengelig i butikker som GNC, Vitamin Shoppe, Walmart og andre.

Anbefaling

TestRx er et solid kvalitetsprodukt, hendene ned. Er det den beste jeg noen gang har tatt? Når sammenlignet med Testofuel, nei! Men, hvis du leter etter noe litt billigere, men like effektiv som Testofuel så er det definitivt verdt et skudd.

En ting jeg ønsker å merke seg er at hvis du ønsker å få mest mulig nytte av TestRX at du kombinerer det med et sunt kosthold og treningsprogram.

Kosttilskudd kalles kosttilskudd for en grunn … .De supplement (ikke erstatte) ting. Du kan ikke forvente å sitte på ræva hele dagen og forventer at resultatene skal magisk vises.

Du må sette i arbeidet. Men ved å ta TestRX, vil arbeidet være verdt belønning.

Klikk her for å bestille TestRX fra den offisielle nettsiden »

91/100 : by 273 users
FLASH SALE 20% OFF »