TestRX Review – o soluție reală pentru scăzut de testosteron?

Home » Review » TestRX » TestRX Review – o soluție reală pentru scăzut de testosteron?

Last Updated on

testosteron scazut este un termen folosit de medici pentru a descrie un nivel anormal al hormonului testosteron. Atunci când sunt măsurate adecvat, testosteron scazut este considerat a fi sub 300 ng / dl la pacienții de sex masculin, deși unii medici sugerează intervalul normal este de 270-1070 ng / dl. Alți termeni pentru low-T includ hipogonadism (primară, secundară și terțiară, în funcție de cauza de low-T) și deficit de testosteron (TD).

Testosteronul este un hormon steroid produs in glandele suprarenale de ambele sexe și în testiculele masculi și femele ovarele. Testosteronul este în mare măsură responsabil pentru formarea și menținerea caracteristicilor sexuale masculine, incluzând atât osul mai mare și dezvoltarea musculare observate la bărbați. Nivelurile de testosteron la om sunt reglementate de hormoni eliberați din creier; la sexul masculin glandele hipotalamusului si pituitare, in crestere creier testosteron in perioada pubertatii si caracteristicile masculine se dezvolta (de exemplu, marirea penisului, păr facial, interesul pentru sex).

Deși marea majoritate a problemelor scazut de testosteron se axează pe bărbați adulți, low-T nu se limitează doar la adulți de sex masculin. Cu toate acestea, definirea și caracterizarea low-T la femei este mai puțin clar decât pentru bărbați adulți.

TestRX Prezentare generală

TestRX ™ Review - Suplimentul natural scăzut cu testosteron pentru Baieti

Creat de Leading Edge Sanatate, un furnizor de mult timp de îngrijire a pielii de înaltă calitate, anti-îmbătrânire și a produselor de sănătate sexuală, TestRX este un supliment alimentar care conține diferite ierburi și vitamine care ar putea ajuta la imbunatatirea sanatatii oamenilor si va suprima efectele obișnuite ale îmbătrânirii , cum ar fi probleme de dormit, masa musculara redusa, indolența, și probleme de erecție.

Este posibil să fi auzit de testosteron de la profesorul tău știință. Este hormonul care este responsabil pentru caracteristicile masculine secundare (voce profundă, păr facial, dezvoltare musculară, etc.). Cu toate acestea, există mai mult decât atât. Multe studii au arătat că băieții încep să-și piardă 1% din testosterones anuale ale acestora începând de la vârsta de 19 ani.

Deci, care sunt consecințele unui nivel scăzut de testosteron?

 • scăzut sex
 • testiculele mai mici
 • depresiune
 • Reducerea de energie și putere
 • tulburări de somn
 • erectii slabe
 • Scăderea tonusului muscular
 • Și chiar țâțe om

TestRX serveste ca o alternativa la tratamentele conventionale scazut de testosteron, cum ar fi terapia de substituție hormonală. Este destinat pentru oameni care au vârsta de 45 de ani și peste, iar ingredientele sale active sunt compuse din vitamine, aminoacizi și plante aromatice, care va ajuta organismul dumneavoastră să crească producția de testosteron.

TestRX Ingrediente active

Pe scurt, aici sunt unele dintre ingredientele sale active:

Tongkat ali – Acest fruct este originar din Indonezia și Malaezia. În Asia, este popular din cauza activităților sale afrodiziace.

Campestris Brassica (Câmp muștar) – Aceasta planta sprijina sanatatea prostatei.

Terrestris Tribulus (puncție de viță de vie) – In mod traditional, Tribulus este utilizat pentru creșterea celulelor sanguine roșii și testosteron.

Tribulus alatus – Aceasta planta creste in Orientul Mijlociu și Sahara. Ea are proprietăți afrodiziace , și poate stimula producția de testosteron.

Trigonella foenum-graecum (schinduf) – Acest lucru ajută la creșterea orgasm si de excitare sexuala. Ea îmbunătățește , de asemenea , puterea de energie și musculare.

Ashwaganda – În Ayurveda, vindecatori traditionale folosesc Ashwaganda pentru a vindeca depresie, anxietate, dificultăți de somn, și pentru a crește cantitatea de material seminal.

Vitamina D3 – Aceasta sustine sanatatea oaselor.

Bisporus Agaricus (ciuperci Common) – Ca un antioxidant puternic, ajuta la contracararea efectelor negative ale radicalilor liberi copleșitoare, care , la rândul său , împiedică îmbătrânirea prematură.

TestRX nu funcționează?

Când poți spune TestRX funcționează cu adevărat? Se poate spune că aceasta funcționează numai atunci când toate simptomele de nivel scazut de testosteron sunt tratate.

Unele motive vitale pentru a putea utiliza acest Booster Ultimate Testosteronul

Ești încă îndoieli cu privire la de ce ai nevoie de acest supliment de testosteron. Iată câteva dintre beneficiile de testare-Rx pentru a vă deschide apetitul un pic mai mult:

 • Câștig de rock-hard muscular Aceasta este esența de culturism dreapta? Vrei un fizic bine sculptat , cu șase pachete și biceps.
 • Stimulează de energie și strength- Acest rapel de testosteron este proiectat pentru a energiza și vă va oferi puterea maximă pentru un antrenament riguros.
 • Creșterea hormon de creștere uman cu hormoni de creștere și testosteron în scădere cu vârsta, completându – test-Rx ar putea fi o opțiune pentru a începe cu.
 • Testosteron crescute ale levels- mai mult testosteron înseamnă o creștere mai musculare, îmbunătățirea memoriei, puterea și viața sexuală.
 • Atinge greutatea de pierderi rămână inteligent și activ prin reducerea greutatii. În timp ce acest lucru vă ajută să rămână în formă, îmbunătățește , de asemenea , starea generala de sanatate.
 • Îmbunătățește erecție și mărește sexul disk- libidoului scăzut și erecție slabă afectează încrederea unui om și cel mai rău încă, de a distruge ceea ce a fost cândva o relație de dragoste. Condimenta viata ta dragoste cu acest supliment de testosteron.
 • O mai bună performanță atletice și workout- îmbunătățite suplimente de testosteron poate contribui la creșterea performanței peste bara prin creșterea nivelului de vitalitatea si rezistenta.
 • Promovează mai rapid recovery- de rupere prin platouri de culturism nu este un lucru mic. Iar atunci când ridicați aceste greutăți, aveți tendința de a experimenta, un fel de lacrimă între și într-adevăr doare.

Durerea, durerea de leziuni cu experiență s-a încheiat cariera de culturism unora. Puteți trece de obstacol și sări înapoi la antrenamentele destul de repede.

 • Îmbunătățește somnul calitate- un simptom de testosteron scazut este adesea caracterizat prin insomnie si o calitate slaba a somnului. Intensificarea nivelelor de testosteron un pic ar schimba toate astea.
 • Consolida bones- majoritatea ingredientelor precum cele conținute în Test-Rx este foarte ideală pentru creșterea densității oaselor și reducerea riscului de osteoartrita.

 

Este TestRX o alegere bună?

Conform fiecare comentariu TestRX, acest supliment natural este o alegere excelentă pentru fiecare om care suferă de un nivel scazut de testosteron. Când doriți să îmbunătățească starea de corpul și mintea, acest supliment este o investiție excelentă. O mulțime de naturisti cu experiență au testat și au încercat acest supliment de luni de zile. Produsul a fost lansat pe piață numai după ce aceste botanisti au fost sigur de rezultatele sale, eficacitatea și siguranța. Site-ul oficial al companiei oferă informații detaliate.

Avantajele și dezavantajele

Pro Principalele

 • O solutie naturala pentru nivelul scazut de testosteron – TestRX nu este un steroid. După cum ați citit mai sus, este compus din ingrediente naturale și nu furnizează corpul cu testosteron. În schimb, acesta acționează prin stimularea corpului dvs. pentru a crește producția de acest hormon. Noi nu spunem că nu ar trebui să folosească tratamente convenționale, cum ar fi de substituție hormonală de testosteron (care este , în general în condiții de siguranță), dar este de asemenea important să se ia act de potențialele efecte secundare ale acestora: retenție de lichide minore, mărirea sânilor, a crescut onctuozitate pielii, acnee , agravarea somnolenta in timpul zilei si treziri nocturne, testicule mai mici, si un risc crescut de cheaguri de sânge, accident vascular cerebral și atac de cord.
 • Ingredientele Produce rezultate favorabile – Trebuie să recunoaștem că cercetătorii au opinii diferite cu privire la eficacitatea și a ingredientelor Siguranta utilizate în formula TestRX. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că este complet ineficient atunci când vine vorba de cresterea nivelului de testosteron și prin îmbunătățirea performanței sexuale. De exemplu, un studiu de 2013 publicat in Jurnalul al Societatii Internationale de Sport Nutrition a arătat că suplimentarea de zi cu zi , cu Tongkat ali creste in mod semnificativ nivelul de testosteron cu până la 37% și de scuturi organismul de efectele negative ale stresului cronic.
 • Made de către un producător de încredere – Este , de asemenea , reconfortant să știi că există o companie de cGMP certificată în spatele acestui produs. „Leading Edge Sanatate“ a fost în industrie din 1999, și au lansat nenumărate produse de sănătate populare, cum ar fi VigRX Plus, GenFX și Semenax. Mai mult decât atât , ei au aprobarea de medici de renume, cum ar fi Dr. Steven Lamm. Dr. Lamm este unul dintre liderii „Consiliul de Advisors“ Edge de sanatate, iar el este un internist practica si membru al facultatii de la Universitatea din New York Scoala de Medicina, unde a absolvit , de asemenea. Publicul îl cunoaște ca medicul pe View (ABC-TV), și el , de asemenea , a aparut in diferite show -uri, cum ar fi Oprah și durata de viață de azi.
 • Bucurați – vă de o mai mare sex viata si sanatate – Cel mai bun lucru despre suplimentul scazut de testosteron TestRX este că acoperă aproape toate aspectele sănătății sexuale a bărbaților. Acesta ajută organismul să crească producția de spermă, orgasm, sex, nivelurile de testosteron, si au repetat erectii puternice. În afară de aceste lucruri, contracarează , de asemenea , alte consecințe inevitabile ale îmbătrânirii, cum ar fi redus de energie si masa musculara slaba.
 • 67 zile 100% de garantare Rambursați – Dacă nu sunteți mulțumit de TestRX pentru orice motiv, aveți la dispoziție 60 de zile pentru a obține o rambursare. De fapt, este o garanție de 67 de zile , deoarece Leading Edge Sanatate adăugat încă 7 zile pentru expedierea porțiunii neutilizate. Dacă aveți alte probleme, puteți contacta , de asemenea , agenții lor de servicii pentru clienți, care sunt disponibile 7 zile pe săptămână.

Principală Cons

 • Doar pentru barbati – Daca esti o femeie care este interesat de îmbunătățirea performanței sexuale, acest lucru nu este suplimentul alimentar pentru tine. Este doar pentru bărbați, care sunt peste 40 de ani și dincolo.
 • Consultați-vă medicul – Noi credem că nu trebuie să ia orice medicament over-the-counter sau supliment alimentar, fără a consulta în prealabil medicul. Noi nu spunem că TestRX nu este complet sigur, dar este doar pentru a asigura siguranța dumneavoastră și pentru a exclude orice condiții de sănătate care ar putea compromite eficacitatea acestui produs.
 • Timpul de așteptare – Depinde de locația dvs., dar timpul estimat de livrare al acestui produs este în termen de 2 până la 3 zile (expres de transport maritim), sau până la 10 zile (de transport maritim regulat). În momentul de față, suplimentul TestRX este disponibil pentru achiziționare numai prin intermediul unei comenzi online sau prin telefon, și nu se va găsi în farmacii.

Verdictul nostru

În general, noi credem naturale supliment de testosteron scazut TestRX de Leading Edge Sanatate vor beneficia mulți oameni în vârstă care încep să se simtă simptomele lor de imbatranire.

Am găsit multe marturii pozitive online, care arata legit de la utilizatori reali ai acestui supliment, și, de asemenea credem că nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la calitatea si Siguranta acestui produs, deoarece producătorul său este cGMP certificat și are „Consiliul de Advisors“ care sunt experți de renume și cunoscute în domeniul lor.

Desigur, formula TestRX nu este pentru toată lumea. De exemplu, dacă sunteți o femeie, dacă nu aveți răbdare să aștepte pentru un produs pentru a ajunge, sau dacă aveți orice problemă de sănătate care stau la baza sau alergii cunoscute la ingredientele folosite în acest produs, atunci testosteron scazut TestRX supliment nu ar putea fi pentru tine.

Pe de altă parte, dacă nu doriți să utilizați tratamente obișnuite pentru un nivel scazut de testosteron, dacă doriți un produs care este făcută de o companie de renume, sau dacă doriți pur și simplu o viata sexuala extrem de indeplinirea in ciuda faptului ca in 40 de ani, 50 de ani, sau 60 de ani, atunci TestRX este o opțiune excelentă pentru tine.

Linia de fund: Noi credem că TestRX este în valoare de cumpărare. Acesta nu este ieftin , dar de asemenea , nu că scump în comparație cu alte produse similare de pe piață, și de garanție pentru restituirea mare banii pe care Leading Edge Sanatate ofera permite testarea acestui produs timp de 60 de zile , cu nici un risc și pentru a vedea pentru tine daca functioneaza cu adevarat pentru tu cum a promis sau nu

click aici pentru a comanda TestRX de pe site – ul oficial »

77/100 : by 165 users
FLASH SALE 20% OFF »