TestRX Review – Rezultatele mele personale

Home » Review » TestRX » TestRX Review – Rezultatele mele personale

Last Updated on

Nu există nici o îndoială despre asta … imbatranesc e de rahat. Pe măsură ce îmbătrânim, vom începe pentru a obține mai ușor obosit, își pierd motivația de a face lucruri, iar unitatea noastra sexuala scade foarte mult.

De obicei, vinovatul din spatele acest lucru este testosteron, și mai precis, o lipsă de ea. După vârsta de 30 de ani, nivelurile noastre naturale de testosteron începe să scadă la o rată medie de 1% pe an (denumit uneori „andropause“).

Acest lucru nu poate suna ca o mulțime, dar efectele negative apar destul de dramatic. Am fost cercetarea și testarea unor suplimente în ultima perioadă, care susțin că vor stimula corpurile proprii de producție naturale de testosteron.

Unii dintre ei au lucrat mari, și altele … nu atât de mult.

Un unul recent l-am testat este numit TestRX, care este punctul central al acestei revizuiri.

Ce este TestRX?

TestRX ™ Review - Suplimentul natural scăzut cu testosteron pentru Baieti

TestRX este un supliment de testosteron toate naturale concepute pentru a ajuta la creșterea energiei, combaterea oboselii, și de a crește apetitul sexual si libidoul. Ingredientele din TestRx includ o combinație sănătoasă de Tribulus terrestris (un rapel bine cunoscut de testosteron), precum și alte asemenea schinduf extract, Ashwaghanda și Agaricus bisporus.

TestRX conține, de asemenea, un ingredient numit Tongkat Ali, care este un afrodiziac foarte puternic, care ajută un ajutor într-o diminuare a simptomelor Andropause.

TestRX Review: Rezultatele mele

Am primit o aprovizionare 3 luni de TestRX pentru a încerca acum personal despre 8 luni, dar din cauza unor motive de sănătate și personale nu au avut ocazia să-l încercați, până foarte recent.

Primele câteva zile am fost de a lua-l voi recunosc, nu am simt mult. Nu dormeam mai bine, nu a avut nici mai multă energie, și am văzut nici un fel de beneficii libidoului.

Chiar în jurul valorii de la sfârșitul primei săptămâni este atunci când se părea a lovi cu piciorul în mine. Primul lucru pe care am observat a fost am fost obtinerea boners de dimineață din nou. Sunt un bărbat de 35 de ani de drum, și nu am avut astea de când am fost în mijlocul meu-20 a lui.

Să fi fost TestRX care a fost cauza ei? Răspunsul simplu este, eu nu știu. Cu toate acestea, nu am ajuns lemn dimineață de când am fost în meu mijlocul anilor 20, și nu am fost de a lua orice altceva care ar fi putut le-a cauzat.

Următorul lucru pe care am observat câteva zile după aceea a fost am început să se simtă mai puțin obosit după-amiaza. Eu lucrez de acasă, și, de obicei îmi încep ziua destul de proaspătă.

Când mă trezesc că sunt ușor de productiv pentru aproximativ 3 sau 4 ore, dar imediat după masa de prânz este atunci când mi se pare că „accident“ pentru lipsa unui termen mai bun.

Nu cu chestia asta. Am simtit ca am putut lucra ore în timp ce am fost luați-l. Nu am primit obosit, nu au simțit nevoia de a lua un pui de somn în mijlocul zilei, și chiar părea să-mi dea mai multă motivație pentru a ajunge la sala de sport.

După o lună sau cam asa ceva este atunci când beneficiile reale au început să lovi cu piciorul înăuntru. Boners dimineață, practic, a devenit un gând după ce … acum am fost obtinerea de erectii, practic, pe tot parcursul zilei.

M-am simțit ca un copil în vârstă de 18 de ani, excitat din nou haha.

Am observat, de asemenea, o mare diferență în creșterea mea masa musculara. Înainte am început am fost cântărind în jur de 198 lbs., Ceea ce este destul de mult mai grea am fost vreodată.

Până la sfârșitul lunii 1 am fost în jos în jurul valorii de 190 lb, și în căutarea și senzație destul de solid aș putea adăuga.

Am atribui cu siguranta acest lucru pentru creșterea energiei am fost obtinerea. M-am simțit ca și cum nu am fost obtinerea sters din antrenamente mele la fel de ușor, și se părea a-mi permite să împingă mai greu decât de obicei, eu fac.

întrebări frecvente

Cum pot să-l iau?

Indicațiile de pe etichetă starea pe care trebuie să luați 1 capsulă dimineața și 1 în după-amiaza cu un pahar 8 oz de apă.

Când voi începe să simtă efectele?

Din ce pot spune, nu începe cu adevărat vedeți rezultate până la aproximativ 1 sau săptămâna a 2-a suplimentării (a se vedea rezultatele mele aici). Desigur, toată lumea va răspunde în mod diferit în funcție de modul în care organismul răspunde la ea, astfel încât este posibil să dureze mai scurt (sau mai mult) pentru a începe să vedeți rezultate.

Există efecte secundare?

Personal vorbind, nu am avut nici o. Cu care a spus, este întotdeauna posibil pentru a obține efecte secundare de la orice supliment utilizați. Este compus din toate ingrediente naturale, dar cu siguranță vă recomandăm să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua această primă pentru a vă asigura că nu există interacțiuni cu medicamentele s-ar putea fi luați.

Va semnalați un test de sânge?

Din câte știu eu, nu. Nu este nimic în TestRX care ar determina să nu reușească un test de droguri.

Cat costa?

O aprovizionare de o lună de TestRx va rula aproximativ 60 $, plus costul de transport maritim. Acestea oferă reduceri pentru comenzi în vrac, cu o „Cumpara 1 a lua 1 gratuit“ afacere care reduce în mod eficient prețul pe cutie la aproximativ 40 $ / cutie.

Acestea oferă, de asemenea, o garanție destul de bun, permițându-vă de până la 60 de zile pentru a încerca riscul produs gratuit. Dacă, în orice moment, nu simt ca este de lucru pentru tine, puteți pur și simplu să le contactați și să se întoarcă porțiunea neutilizată.

Unde pot să-l cumpăr?

Singurul loc puteți cumpăra TestRX este pe site-ul lor oficial. Așa cum am menționat anterior, se vinde la aproximativ 60 $ pe cutie, cu reduceri pentru comenzi mai mari.

În ceea ce eu pot spune nu este disponibil în magazine, cum ar fi GNC, Vitamina Shoppe, Walmart, si altele.

Recomandare

TestRx este un produs de calitate solidă, mâinile în jos. Este cel mai bun l-am luat vreodată? Cand se compara cu Testofuel, NU! Dar, dacă sunteți în căutarea pentru ceva un pic mai ieftin, dar la fel de fel de eficace ca Testofuel atunci este cu siguranta merita o sansa.

Un lucru vreau să rețineți este că, dacă doriți să obțineți cele mai multe beneficii de TestRX pe care le combina cu o dieta sanatoasa si program de exercitii fizice.

Suplimentele sunt numite suplimente pentru un motiv … supliment .Au (nu să înlocuiască) lucrurile. Nu te poți aștepta să stau în fund toată ziua și se așteaptă ca rezultatele să apară magic.

Trebuie să pună în lucrare. Dar, prin luarea TestRX, lucrarea va fi în valoare de recompensa.

click aici pentru a comanda TestRX de pe site – ul oficial »

69/100 : by 207 users
FLASH SALE 20% OFF »