YouTonics Sport Review – Fordeler, Ingredienser, bivirkninger, Regi

Home » Review » Youtonics Sport » YouTonics Sport Review – Fordeler, Ingredienser, bivirkninger, Regi

Last Updated on

YouTonics Sport er en kjent prestasjonsfremmende drikk som er nå re-formulert for å bedre berolige behovene til idrettsutøvere, sportsentusiaster og slankere likt. Har du noen gang prøvd denne væsken supplement?

Laget av svært avansert blanding av protein og BCAA-tallet, kan YouTonics Sport bidra til å forbedre din generelle fysiske prestasjoner for å holde deg på toppen av spillet ditt.

Les videre og lære hvorfor YouTonics Sport er en av de beste drikker som du kan ta for din post-workout program.

Hva er YouTonics Sport?

YouTonics Sport Review - Fordeler, Ingredienser, bivirkninger, Regi

YouTonics Sport eies av YouTonics og er nå utelukkende distribueres av Bauer Nutrition, et britisk-baserte supplement produsenten.

Som nevnt tidligere ovenfor, er denne væsken supplement laget av avansert blanding av protein og BCAA, noe som betyr at det kan bidra til å forbedre energinivået, ytelse, og mange andre. Kort sagt, dette produktet er en forestilling booster som kan hjelpe hjelpe din treningsprogram.

Noen av de påståtte fordelene ved YouTonics Sport omfatter:

 • forbedrer effektivt ytelsen
 • Beskytter, reparerer og gjenoppbygge muskler
 • Øker muskel oppbevaring
 • Berolige post-workout sårhet
 • Akselererer utvinning

Hvis du er kjent YouTonics, så vet du at det var tidligere utformet som en drikke. Men det er nå formulert med avansert vitenskap for å skape unike, Tri-optimalisert, høy kollagen protein konsentrat som er fullpakket med BCAA kompleks.

BCAA kompleks er gunstig for leddene og din generelle muskel helse, noe som betyr at YouTonics Sport kan bidra til å beskytte ledd og muskler under treningen mens hindre stølhet etter trening.

Ikke bare det, siden den inneholder BCAA-tallet, det kan også bidra til å øke din mentale helse, forbedre fokus, skarphet, hukommelse og generell årvåkenhet mens forebygge psykiske problemer som depresjon, angst og stress.

Klikk her for å bestille Youtonics Sport online »

YouTonics Sport Ingredienser

YouTonics Sport har en 30ml per porsjon proprietære blanding. Hver flaske inneholder 270 ml som er bra for 9 porsjoner. Hver porsjoner har 10grams av kollagen.

Den proprietære formel for dette produktet inkludere protein kollagen, Tri-Optimalisert Sport Blend, aminosyre blanding (L-Leucine, L-Isoleucin, L-valin og L-karnitin), dekstrose monohydrat, fruktose, mango og lidenskap smak, kaliumsorbat, natriumbenzoat og sukralose.

YouTonics Sport Funksjoner

Som du kan se av formelen ovenfor, er YouTonics Sport blandet med kjente forbindelser som kan bidra til å forbedre ytelsesnivåer, muskler og mange andre kroppsfunksjoner.

Først dette produktet inneholder BCAA eller forgrenede aminosyrer (L-karnitin, L-valin, L-isoleucin og L-leucine) som er gunstig for mental og fysisk helse.

BCAA kan bidra til å forbedre muskel vekst, bidrar reparasjon muskelfibre på grunn av intense treningsøkter og kan fremskynde utvinning fra muskel skader ved å hindre forsinket muskelømhet.

Hva med det kollagen blande? Kollagen øker HGH (human growth hormone) sekresjon, som også stimulerer muskelvekst og støtter oppbevaring av muskelvev.

Dette betyr at YouTonics Sport kan hjelpe deg til å beholde de fleste av dine muskler som det kontinuerlig for å stimulere til vekst og samtidig redusere sammenbrudd.

YouTonics sport er også markedsført som et felles drikkevare supplement på grunn av sin evne til å forbedre mobiliteten og smøring av ledd. Dette tillegget gir sårt tiltrengte kollagen til sener som resulterer i mer elastisitet og fleksibilitet.

BCAA kan også bidra til å opprettholde og beskytte brusk, kroppens naturlige felles smøremiddel.

Dette splitter Sport kan bidra til å styrke sener og brusk som vil resultere i forbedret felles mobilitet og smøring.

Dette hindrer og lette leddsmerter forårsaket av intense treningsøkter.

Til slutt kan BCAA også forbedre din generelle fysiske ytelsen ved å redusere serotonin produksjon (serotonin fører til at du blir lei lett under trening).

Dette fører til bedre sportslige prestasjoner og energinivå som vil gjøre deg i stand til å jobbe hardere og lengre.

ER YOUTONICS SPORT FOR DEG?


Q: Er du ute etter å forbedre idrettsprestasjoner?

A: YouTonics Sport er en svært avansert helse supplement utformet for sport og fitness entusiaster. Enten du er en idrettsutøver, kroppsbygger, opptatt av gym goer eller casual sports-spiller, er det YouTonics formel rik på høy protein kollagen og BCAA for å hjelpe deg å oppnå maksimal ytelse potensial og holde deg konsekvent på toppen av spillet ditt. Du vil oppleve bedre ytelse, mindre legg mosjon smerter og raskere restitusjon – hva hver utøveren ønsker.

Q: Liker du verke etter trening?

A: Forsinket utbruddet stølhet (DOMS) er den smerte og ubehag som du vanligvis opplever et par dager etter intens trening. Det er forårsaket av de små tårer i muskel fiber som oppstår når du trener. Protein fra kostholdet ditt hjelper reparere disse tårer, som stimulerer muskelvekst. Men dersom antall tårer du gjør fører til et protein etterspørselen høyere enn det nåværende inntaket, får du doms. Den BCAA formelen i YouTonics Sport øker proteininntaket ditt, bidrar til raskt å reparere muskler og redusere ubehag forårsaket av DOMS, øke utvinningsgraden og gir deg muligheten til å trene igjen raskere.

Klikk her for å bestille Youtonics Sport online »

Er YouTonics Sport trygt?

Jeg fant ingen rapporter om bivirkninger av denne merkevaren på nettet. Siden dette er en væske supplement som er sammensatt av naturlige BCAA og protein kollagen blanding, er dette merket ganske trygt for alle voksne løftere, idrettsutøvere og sportsentusiaster.

Selv trygg, er det tilrådelig å konsultere legen din først før du bruker YouTonics Sport.

Veibeskrivelse

Ta en 30ml mål på dette produktet, 30 minutter før du går til sengs for maksimale resultater.

YouTonics Sport Se et sammendrag

YouTonics Sport er en kjent væske supplement som vil bidra til å forbedre din generelle bodybuilding program, uten problemer av bivirkninger eller post-workout smerter.

Jeg vurdere dette tillegget som ” GODKJENT ” på grunn av følgende årsaker:

Fordeler

 • 100% sikker formel
 • Forbedrer generell trening ytelse
 • Reduserer etter trening tretthet og sårhet
 • Ingen kjente bivirkninger
 • 60-dagers pengene tilbake-garanti

ulemper

 • begrenset anmeldelser
 • Litt dyrt

Hvor du kan kjøpe YouTonics Sport?

Dette produktet var tidligere tilgjengelig på ulike online supplement forhandlere. Men du kan nå bare kjøpe en gjennom Bauer Nutrition offisielle nettsted.

Å kjøpe YouTonics Sport, vennligst besøk den offisielle salg siden under.

YouTonics Sport Review - Fordeler, Ingredienser, bivirkninger, Regi

Klikk her for å bestille Youtonics Sport online »

60/100 : by 180 users
Youtonics Sport Review
FLASH SALE 20% OFF »